Onze blogger Dick Pouw stelt zich voor

Dick Pouw is strategisch consultant, data coach en implementator. Hij heeft vele organisaties “van binnenuit” geholpen om meer datagedreven te gaan opereren. Dick heeft veel ervaring in de professionele sector, maar vooral zijn werk in de non-profit sector valt op. Daar heeft hij diverse datastrategieën vormgegeven, interne afdelingen op dit gebied gecoacht en als docent bij diverse onderwijsinstellingen gewerkt.

Hij geeft les aan de PINK academie over onderwerpen als datagedreven werken, data governance, datakwaliteit en datamanagement. Ook is hij vaak betrokken bij big data en AI pilots en opdrachten.

Hij ziet veel en wil met zijn blogs andere gemeenten inspireren om datagedreven te werken. Door zijn kennis, inzichten vanuit verschillende organisaties en zijn eigen ervaring te delen.

De laatste trends
In zijn blogs gaat Dick ook in op de laatste trends op het gebied van data, technologie en digitalisering en de implicaties daarvan voor gemeenten en andere overheidsinstanties. Daarnaast is er altijd ruimte voor interessante gesprekken met andere deskundigen op dit gebied.

Dick hoopt dat hij door het delen van zijn kennis en ervaringen gemeenten kan helpen betere beslissingen te nemen en de huidige kansen te benutten als het gaat om datagedreven werken. Hij gelooft dat we samen een datagedreven toekomst kunnen creëren waarin iedereen profiteert. Dus blijf op de hoogte voor alle blogs, tips en inspirerende gesprekken!

Altijd open voor een praatje 
Dick kijkt ernaar uit om met u in contact te komen op zijn reis! Voel je vrij om hem te spreken, je ideeën te delen of gewoon vragen te stellen. Hij staat altijd open voor een praatje. Laten we samen een datagestuurde toekomst creëren!  

Dick Pouw is strategisch consultant, data coach en implementator. Hij heeft vele organisaties “van binnenuit” geholpen om meer datagedreven te gaan opereren. In zijn blogs gaat hij in op de laatste trends van data, technologie en digitalisering en de implicaties daarvan voor gemeenten en andere overheidsinstanties.